Licht boeit met Vibia
Licht met natuurlijke elementen
Licht boeit
De verlichting vormt een belangrijk onderdeel van elk interieur
Licht boeit
Verlichting vormt een belangrijk onderdeel van elk interieur
Previous
Next

Licht boeit - Woonverlichting

De verlichting vormt een belangrijk onderdeel van elk interieur. Met een passend lichtplan geniet u nog meer van de warmte, de harmonie en de juiste sfeer in huis. Maar geen enkele leefruimte is hetzelfde, smaken en stijlen verschillen en het aanbod van moderne verlichting is enorm. Daarom vraagt het maken van een echt goed plan vaak om een vakkundige benadering.


Kijken, luisteren en de juiste vragen stellen zijn voor Joop Billekens basis voor het ontwikkelen van het door u gewenste verlichtingsconcept. U weet dan zeker, dat u uit een scala van mogelijkheden de beste beslissing neemt. Natuurlijk is het mogelijk om voor een bestaand interieur een goed lichtadvies te geven, maar het meest ideale is om al voor de verbouwing of verhuizing over de verlichting na te denken. Dan kunnen de locaties van de lichtpunten en de bouwtechnische gevolgen vooraf bepaald worden.

Vibia - licht vormt de basis van het ontwerp in de ruimte

Design staat bij Vibia centraal in wat ze doen. Bij Vibia nodigen ze ontwerpers uit om te creëren door middel van licht en design. Wat ze doen, is voortdurend in ontwikkeling, waardoor de gebruikers de controle krijgen om componisten, dichters, uitvoerders en orkestrators van hun eigen ruimte te zijn.

Om deel te nemen aan het creëren van dergelijke verhalen, gebruikt Vibia materialen, lichtbronnen, elektronica, slimme dimbediening en connectiviteitssystemen, allemaal rekening houdend met nieuwe culturele gewoonten, zodat de juiste emotie, hoogwaardige ruimtes kunnen creëren en de kwaliteit van de omgeving kunnen verbeteren.

Vibia heeft de ambitie om betere leefruimtes te creëren

Vibia is gevestigd in Barcelona, een stad die houdt van design en cultuur, vroeger en nu. Van daaruit hebben ze  een team van mensen samengesteld die buitengewone producten en ervaringen creëren als nooit tevoren.

De Vibia-community groeit voortdurend. Tegenwoordig werken meer dan 100.000 professionals aan hun verlichtingsprojecten op vibia.com

Vibia Flat
Vibia Ghost
Vibia Dots
Vibia Ghost