Licht boeit
Verlichting vormt een belangrijk onderdeel van elk interieur
Licht boeit
De verlichting vormt een belangrijk onderdeel van elk interieur
Previous
Next

Licht boeit - Woonverlichting

De verlichting vormt een belangrijk onderdeel van elk interieur. Met een passend lichtplan geniet u nog meer van de warmte, de harmonie en de juiste sfeer in huis. Maar geen enkele leefruimte is hetzelfde, smaken en stijlen verschillen en het aanbod van moderne verlichting is enorm. Daarom vraagt het maken van een echt goed plan vaak om een vakkundige benadering.

Kijken, luisteren en de juiste vragen stellen zijn voor Joop Billekens basis voor het ontwikkelen van het door u gewenste verlichtingsconcept. U weet dan zeker, dat u uit een scala van mogelijkheden de beste beslissing neemt. Natuurlijk is het mogelijk om voor een bestaand interieur een goed lichtadvies te geven, maar het meest ideale is om al voor de verbouwing of verhuizing over de verlichting na te denken. Dan kunnen de locaties van de lichtpunten en de bouwtechnische gevolgen vooraf bepaald worden.

Penta - Modern Italiaans design in een klassiek jasje.

Bij het Italiaanse Penta Light ontwerpen en produceren ze armaturen van hoge kwaliteit, met een eigentijds design die voor 100% gemaakt zijn in Italië. In de loop van hun 40-jarige geschiedenis hebben ze de ideeën van gewilde en nooit voorspelbare ontwerpers geïnterpreteerd, waarbij ze hun visie hebben omgezet in objecten waarin formele schoonheid en functionaliteit samenkomen.

Bij alles wat ze doen, laten ze zich inspireren door de kunst van meesters, die hun hart, kunde en kennis in dienst stellen van hun bekwame handen.
Terwijl ze daarbij altijd trouw blijven aan hun Italiaanse oorsprong, experimenteren ze met nieuwe oplossingen en dankzij de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie kunnen ze hun traditie verrijken met nieuwe expressieve en esthetische codes. Al met al is Penta een prachtig Italiaans familiebedrijf met schitterende decoratieve verlichting in een modern klassiek jasje. 

Glo Cluster van Penta Light
NC Bon Ton van Penta Light
Jacqueline van Penta Light
Mom verlichting van Penta