Licht verrast
Een sfeervol verlichte tuin is niet alleen gezellig en uitnodigend,
maar ook veiliger dan een in het donker gehulde buitenruimte.
Previous
Next

Licht verrast- verlichting voor je tuin

Een sfeervol verlichte tuin is niet alleen gezellig en uitnodigend, maar ook veiliger dan een in het donker gehulde buitenruimte. En natuurlijk maakt de juiste buitenverlichting het mogelijk om in elk seizoen volop van uw tuin te genieten. Vooral in de late herfst en winter beleeft u de tuin vanuit huis. Met goed sfeerlicht kunnen de gordijnen open blijven en heeft u ‘s avonds een mooi verlicht buitenbeeld. En tijdens zwoele zomeravonden zit het ook veel gezelliger in een goed verlichte tuin.

 

Voor buitenverlichting geldt: het gaat eigenlijk niet om de lamp, maar om dat wat verlicht wordt. Belangrijk is vooral het lichteffect, de bijzondere sfeer die u buiten wilt creëren. Daarom is een goed lichtplan zeker geen overbodige luxe. Dan kunnen planten, bomen en (kunst)objecten mooi worden uitgelicht. En door duisternis, schaduw en licht op elkaar af te stemmen is er optimale dieptewerking. Joop Billekens komt graag naar uw tuin kijken en dient u vervolgens van professioneel advies. Zo weet u zeker, dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Occhio - Sito

Sferisch en sensueel voegt Sito hoogwaardige accenten toe aan buitenruimtes. Of het nu aan een gebouw, op terrassen, paden of in tuinen is gemonteerd – zoals alle verlichtingssystemen van Occhio, Sito is consistent in het ontwerp en de lichtkwaliteit en biedt optimale lichtoplossingen voor elke situatie

Occhio - Sito
Occhio - Sito